icon-envelope icon-phone icon-ruit icon-screen icon-star icon-star-empty icon-star-filled icon-chevron icon-arrow icon-arrow-right icon-close icon-play twitter linkedin instagram youtube icon-mail icon-chevron-left icon-chevron-right icon-search icon-download
What are you looking for?

Stagiair(e) Marketing/Journalistiek voor Online & Social media

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Online Marketing & Social media.

Er kan per direct aan deze stage begonnen worden of per ingang van je stageperiode

The Hague Marketing Bureau speelt een belangrijke rol in het vermarkten van Den Haag als toeristische en zakelijk- toeristische bestemming naar nationale en internationale bezoekers en (reis)organisaties. We geven bezoekers en inwoners informatie over alles wat er te doen is in de stad. The Hague Marketing Bureau is de organisatie die de toeristische marketing in Den Haag en haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin verzorgt.

Als professionele non-profit organisatie streven wij ernaar de economie van onze stad te versterken en de werkgelegenheid te bevorderen. Het is onze ambitie om de Haagse economie te stimuleren. Door middel van marketing én acquisitie werven en behouden wij (inter-)nationale bezoekers, congressen en bedrijven/organisaties voor de stad.

The Hague & Partners (TH&P) is een koepelstichting waaronder de drie stichtingen The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency zeer nauw samenwerken.

Binnen het online team van de marketingafdeling zijn we op zoek naar een stagiair(e) Online Marketing & Social media (fulltime-meewerkstage).

Wat kun je verwachten?

Op de afdeling marketing worden onder meer pakkende verhalen over het prachtige Den Haag vastgelegd en gedeeld, met als doel potentiële bezoekers te  inspireren zodat zij de stad willen komen bezoeken. De verhalen delen we via print, online kanalen en social media en we doen aan story-telling via tekst, beeld en film.

Functie-inhoud:

Je ondersteunt het online team bij het bedenken en uitzetten van online content. Je onderhoudt op voorhand bepaalde onderdelen van websites (in tekst en beeld), het onderhouden van onze social kanalen door het plaatsen van content. Het opstellen van e-mail nieuwsbrieven.
Je werkt mee als een volwaardig lid van het team.

Wat zoeken we:

Een enthousiaste HBO student, studierichting online marketing/communicatie/nieuwe media/vrijetijdsmanagement/journalistiek. Je kan schrijven. Je hebt een proactieve houding, bent initiatiefrijk en kunt goed zelfstandig werken. Natuurlijk heb je affiniteit met Den Haag en/of toerisme. Sociale media gebruik je dagelijks. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die 4-5 maanden bij ons een meeloopstage doet.

Wat bieden we:

Een enorm leuke en leerzame stageperiode! Je doet relevante (online) marketingkennis op en wordt begeleid binnen een jong, enthousiast en professioneel team dat je graag veel wil bijbrengen. We bieden een stage op niveau, waarin je zelfstandig taken kunt uitvoeren en waar de mogelijkheid bestaat om eigen ideeën te ontwikkelen. Last but not least: als stagiair(e) bij Den Haag Marketing leer je de stad van binnen en buiten kennen!

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arja Kalhorn (redacteur team online) via 06-86880350 of a.kalhorn@thehague.com.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief en CV sturen naar Wendy Lupker, HR Adviseur via e-mailadres pz@thehague.com.